Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Bloemenkaarten

Prachtige bloemenkaarten

Met een bloem op een bloemenkaart kun je nooit iets verkeerds doen. Je kunt bloemenkaarten sturen voor een verjaardag, een feest, of een uitnodiging, maar je kunt ook een innige deelnemingskaart ontwerpen met een bloemenfoto erop. Bloemen doen het altijd goed want ze zijn universeel. Ze stelen de  harten van iedereen.. Bij Kaartje2go kun je kiezen uit het grootste assortiment bloemenkaartjes van België. Heb je een bepaalde soort bloem voor ogen om op je kaart te zetten, typ dan de naam van de bloem of de bloemensoort in het het zoekveld bovenaan deze pagina en waarschijnlijk vind je dan een bloemenkaart die je bevalt. Typ bijvoorbeeld ‘rozen’. Heb je in je eigen fotobestanden een bloemenfoto zitten die je wilt gebruiken, dan kun je ze uploaden in de kaartenmaker. Nieuwe klanten krijgen bij Kaartje2go altijd de eerste kaart gratis. 

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Bloemenkaarten aanmaken

Bloemenkaarten bestellen kan ook als pakketje, te beginnen met tien stuks. Bij elk pakketje zitten gratis omslagen. Je kunt de enveloppen zelf van een adres en een zegel voorzien en ze ook zelf naar de post brengen. Uiteraard schrijf je aan de binnenkant een tekst die je omgeving kan waarderen. Wie vindt het niet leuk om een bloemenkaart te krijgen?

Betekenis bloemen  

Wat betekenen de verschillende soorten bloemennamen? Kijk eens samen met ons naar het lijstje bloemennamen en hun betekenis: 

Anemoon: wanneer je iemand graag ziet

Chrysant: vriendschapsbloem

Dahlia: ik ben voor altijd de jouwe!

Freesia: laat ons dat vieren

Gerbera: alles is mooier met jou

Hyacint: jij kent me echt

Iris: ik wil je iets vertellen

Klaproos: troostbrenger 

Krokus: wees oprecht met mij

Lelie: ik vind je lief

Margriet: ik ben gelukkig door jou

Narcis: jij bent een zonnetje

Orchidee: je bent mooi

Zonnebloem: ik vind je fantastisch