Ervaringen met beterschapskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Hartelijke groet, Alie”

“Handige site voor beterschapskaartjes hebben jullie. Mijn zus heeft jullie aangeraden. En juist zo'n beterschapskaartje heb je niet altijd in huis. Bovendien zijn jullie prijzen inderdaad heel vriendelijk. Veel succes!”

Hartelijke groet, Alie

“M.v.g. Monique”

“Mijn moeder was superblij met de grote beterschapskaart van de kinderen. Kleine moeite, groot plezier. Kaartje2go staat in mijn favorieten!”

M.v.g. Monique

“Vriendelijke groet, Ge”

“Ik wilde even zeggen dat het maken en versturen superleuk is!!! Mijn dank voor deze mogelijkheid. 'Kleine moeite, groot plezier' gaat in dit geval zeker op.”

Vriendelijke groet, Ge

“Met vriendelijke groet, Ans”

“Wat hebben jullie toch een handige site! Ik gebruik Kaartje2go vooral voor kerstkaarten en uitnodigingen. Maar toen ik op vakantie was en toch een beterschapskaartje wilde sturen, kon dat ook heerlijk eenvoudig. Tot de volgende kaart!”

Met vriendelijke groet, Ans

“Vriendelijke groeten, Miranda en Dior”

“Even een complimentje voor de kaart! Dat mag ook weleens gezegd worden, mijn dochter zat te smullen, zo mooi vond ze hem. We zullen het doorgeven aan iedereen die het maar horen wil! En we zullen er zeker meer gebruik van maken.”

Vriendelijke groeten, Miranda en Dior

“Met vriendelijke groet, Anita”

“Ik woon nu al weer drie jaar in Finland. Met Kaartje2go stuur ik toch de volgende dag een beterschapskaartje naar mijn vriendin of moeder in Nederland. Superhandig!”

Met vriendelijke groet, Anita

“Met vriendelijke groeten, Sonja”

“Gisteren is de beterschapskaart per post toegekomen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en over jullie service.”

Met vriendelijke groeten, Sonja